Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idag

jag vill inte att du förklarar världen 

för mig eller

ritar om kartor så de stämmer

stämmer med vad?

mät inte upp avstånd när

jag känner närhet  idag

väljer jag fågelvägen

 

 




Fri vers av dorotea VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-05 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP