Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


decembermörker

decembermörker

med en längtan efter ljus

vi tänder fyra

 

låt ålen leva

ät inte ålen

sargassohavet väntar

på sina gäster

 

stjärnornas sång

julaftonskvällen

när alla ljuden tystnat

sjunger stjärnorna




Bunden vers (Haiku) av dorotea VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-12-06 10:48



Bookmark and Share


  Ronny Berk
Grattis !
2018-12-17

  Redaktion poeter.se VIP
För haikun stjärnornas sång en extra applåd och vinst i poeter.se första decembertävling. Grattis!
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP