Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomtens valdilemma

Alla barn vill träffa tomten till jul
är man snäll kanske man kan få nåt kul
Men tomten kanske vill nåt annat
för han kvar i Nordpolen har stannat

Han hellre dansar och sjunger nu
och pussar tomtemor
För han vill ha lugn och ro
med tomtebarn och fru
Någon annan får söka jobbet
Och fixa alla klapparna ju




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-06 13:29



Bookmark and Share


  Anya VIP
Ler. Jaa tröttsamt att vara tomte. Ler när jag läser.
2018-12-13

  Lars Hedlin
Rolig och finurlig
2018-12-11

  StinaJ VIP
Även en tomtefar kan lida av utmattning i juletider.
2018-12-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul och trevlig tomtedikt!
2018-12-06

  ULJO
Han gör helt rätt. Satsar på kärleken. Dags för någon annan att ta över.
2018-12-06

  Marita Ohlquist VIP
En kärleksfull tomte på min ära
som vill vara hemma hos sina kära!
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP