Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk kontakt

Greppar efter lösa silvertrådar
Mellan fingerspetsen och tummen
Kniper hårt
Knappt så det känns
Det finns inte på riktigt
Men det hjälper just nu
Jag ser tråden lika tydligt
Som det där som läses mellan raderna

Jag kan låtsas en stund
Men hon är inte du
Vet inte ens om du är du längre
Hon är någon
Och hon är närmare än vad du är

Om jag blundar
Så märker jag kanske ingen skillnad




Fri vers av skrivskav
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-06 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skrivskav
skrivskav