Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DecemberHaiku


Advent

 

Jultider igen

advent med fyra ljus

brinner i vårt hus




Bunden vers (Haiku) av StinaJ VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-09 09:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mysigt!
2018-12-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku om ljus som skingrar mörkret!
2018-12-10

  ULJO
Fin adventhaiku
2018-12-09

  Stanley Rydell
Haikisk kompression

igen: cyklisk
advent: väntan
fyra ljus: öppet åt alla väderstreck
brinner: kommer med värme och ljus
hem: arketypisk landning
2018-12-09
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP