Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite av varje

 

 

jul o jul du kära

dig vill jag ära

inget jag kan begära

mer än månens skära

 

och så lite snö

som går bort i tö

låt barnen i kö

ge fåglar frö

 

och så lite lusta

så han får pusta

men också frusta

och sig rusta

 

att sig tränga på

kan var och en förstå

leder till både ett och två

hej hå , hej hå!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-11 17:32



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
He he mycket kul text!
2018-12-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul rimmad dikt, om julens fröjder.
2018-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP