Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto// Mucklorna firar jul i värmen på fönsterbrädan.


Decembertankar

 

Solen skiner starkt från klarblå himmel, dagarna blir kortare och ljusen allt fler inomhus.

Vi är inne i en tid då naturen tar sin vintervila, för människor är det en betydligt jäktigare tid.

Många stora förväntningar som ska uppfyllas där hjulen snurrar allt snabbare i julkommersens tid.

Hur ska jag klara mig från att inte bli överkörd, kommershjulen finns ju överallt och nosar på mig.




Övriga genrer av Kensy65
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-11 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65