Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En plats i solen


Höga vågor driver issörja mot land.


Januarisolen värmer skönt innanför den stora glasrutan på Sjöboa i Fiskebäck.


Även om starka vindbyar ryter till genom glipor i fönstren så växer min vårkänsla.


Jag njuter av räksalladen och upplever en stor vällust av att livet känns så bra.


Denna dag är en perfekt dag som jag med glädje bevarar i mitt hjärta.




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 33 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-19 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP