Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto//


Gemensam vår

 


Våra blickar har mötts


Mitt hjärta såg


Mitt hjärta kände


Vill vara nära


Vill lära känna


Önskar


Hoppas


Har väntat länge


Mitt hjärta längtar


Vill uppleva kärleken


Vårsolen värmer så skönt




Övriga genrer av Kensy65 VIP
Läst 157 gånger
Publicerad 2022-02-06 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP