Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två Showcards!

The mute show! Med fokus på mig, min egen tysta vrå(Atelje) som jag delar med andra!

The nonfamous (famous) show! When you are nobody, well anonymous in your famousness, but you want the famousness, live the life, through your artwork to be shown, I am programledaren, som bjuder in till showen! Och frågar, vem konstnären är, och sedan följer en presentation. Och slutligen frågan; Varför vill du bli känd? Vem är du nu känd för? Och sedan en ed som säger, att från och med idag... Och pekar på sig själv gör gästen, och säger ordet JAG högt! Varav showen avslutas med nästa vecka ska vi titta närmare på.... Och presentation av gästen!




Bunden vers av Mim
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-12 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim