Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grälet om ingenting

 

Den dagen!
Den dagen var du någon annan

Du bara grälade och bubblade….

Jag krympte som ett barn i hörnan och försvann
Jag sade ingenting… bara lyssnade

Ekot av din gnäll fyllde lägenheten

Du pratade om mardrömmen du såg inatt
Du hittade på grälet och vill bara fortsätta

Jag svarade ingenting

Du mår inte bra!
Jag mår inte bra!

Drömmen somnade vaken i mina ögonen

Du pratade bergdal
Du rörde på sig bergdal

Jag var rädd att förlora dig

Du mår inte bra!
Jag mår inte bra!

Vi mår inte bra!

Jag hörde dörren stängs
Jag hörde inget eko än mina andetag

Du bara försvann

Jag sprang in i igen
Jag stängde dörren för sista gången

Och låste in mig i sängen




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2018-12-14 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP