Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter - Haiku

 

 

mark i vinterskrud

gnistrande stjärnfall i natt

barnets förundran 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-14 13:50



Bookmark and Share


  Per Drysén
Barns förundran borde även vuxna få uppleva.
2018-12-14

  Bodingen VIP
mark i vinterskrud...hm, jonas kanske tar på sig en täckjacka istället he
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP