Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina kulörer

Att kunna färga någon med alla kulörer
som man i världen kan finna.
Ge känslan till någon att hitta rätt i att
allt det här kan jag övervinna.

För bara att ge en ärlig chans utan att ifrågasätta
och på förhand döma.
Din generositet och glädjen i dina ögon
ska jag aldrig någonsin glömma.

Jag tänker på dig ofta eller kanske mer på
alla saker du sagt och gjort.
Jag kommer på mig att använda dessa lärdomar
både i smått och stort.

Önskar jag fått chansen att möta dig så mycket tidigare
än det blev nu.
Men jag hoppas du fortsätter att måla från den vackra paletten
som är du.




Fri vers av Whero
Läst 282 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-12-14 15:19



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
En vacker beskrivning av en älskad.
2018-12-28

    ej medlem längre
Vilken vacker text
2018-12-20

  Lottie Ålhed VIP
Så vackert och välformulerat!
2018-12-17

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra kulörer som det gnistrar om...
2018-12-15

  Maiah VIP
Så vackert
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero