Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto


Han kom till mig

han kom till mig i söndags

såg sig om

undrade säkert vart han kommit

dom som kom med dig

berättade lite om dig

förstod att du varit ensam länge

nu bor du hos mig

verkar trivas

äter maten du får

ibland ser du på mig

med stora bedjande ögon

som om du undrar

har du inget godis

tyvärr

sånt finns inte här

du är så snäll och go

min fina underbara katt

14 år är du

verkar trivas med mig

och jag med dig

så gott jag sovit varje natt

sen du flyttade in

ett vackert namn har du

lillebror

hoppas vi får bo tillsammans

några fina år framöver

jag känner mig inte lika ensam

du förgyller mina dagar

hoppas du tycker och känner detsamma

 

anits 15 december 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-12-15 00:50



Bookmark and Share


  aol
Så ömt rakt från ditt hjärta skrivet vännen hade själv Sara kissen i 17 år
2019-01-08

  Lars Hedlin
Härligt vännen :) kram
2018-12-18

  Eva Helene VIP
Så glad jag blir för din och kattens skull! Hos dig får den allt den behöver och mer därtill.
2018-12-16

  majola VIP
Så fint skrivet om gemenskapen med din katt, tycker jag.
2018-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Men åh, så mysigt...har själv katt så jag vet hur det är...lycka till båda två...
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP