Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

 

 

kom

ställ dig här intill mig

låt mig värma dig

se upp på himlens stjärnor

ser du Orions bälte

där är Karlavagnen 

och månen lyser klar och gul

men allra mest lyser du

 

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-15 15:19



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Lysande!
2018-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Varmt och fint...
2018-12-15

  Birk Andersson
i glesbygden
ses stjärnorna
för vad de är
2018-12-15

  BenGust VIP
Den ljusa omtankens dikt.
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP