Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En god mamma?

 

 

såg igår på TV på en dokumentär från fjärran Östern

en mamma som rökte heroin

tre barn hade hon

den minsta 1 1/2-2 år gav hon bearbetat opium , blandat med honung och vätska

detta gav hon åt honom att dricka

samtidigt fick man se flera tusen kilo som polisen beslagtagit, brännas upp

tillgången på narkotika och droger i världen är ofantligt stor

i vissa kulturer är det helt accepterat och naturligt att använda dessa




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-15 20:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Vilken misär, huga
2018-12-16

  Kungskobran VIP
Berusningsmedel har funnits i alla dar
tillgängligt för alla och envar
omöjligt att rota ut
och få ett slut
på detta eländets kur

2018-12-16

  Fulbergarn
usch hemskt kanske vet de ej bättre för det beror nog ej på ondska

Ja på vissa håll så är det annorlunda, I Sverige har vi alkoholen,

men visst är det hemskt att mammor sitta och amma fulla med en cigg i handen, det var vanligt både på 60- och 70 talet och kanske än idag!

Var på ett varuhus i Örebro idag och de sålde varken snus eller cigaretter, så det har blivit en förändring, men godis, choklad och chips fanns det så det räckte

Kanske om 50 år så finns det knappt cigg och snus, men för mycket fylla lär det nog vara ändå
2018-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP