Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagen du blir sårad tillräckligt, känner du inga känslor mer.


Känslolös

Du skrek åt mig att hålla tyst,
Jag bara försökte förstå hur du kände.

Du gav mig ordet som fick mig att förstå,
att du menade vad du sagt.
Vi grät, båda två
en flod av tårar från båda

Du tog alla känslor som betyder nåt för mig.
Kärlek, hatet, lycka, glädje, och livets vilja.

Man känner sig bara värdelös,
orden han sa, betyder noll.




Fri vers av Klyven
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-06-17 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klyven
Klyven