Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det du inte ser, ser alla andra


Ögon på dig

Du såg på oss som om vi vore döda.
Vi såg på dig precis som du är.

Speglen berättade inget för dig,
om hur du var.

Du kunde bara inte förstå,
att alla ögon som såg dig,
såg dig som en människa.

Men det kommer ingen någonsin förstå,
Att det finns alltid minst,
ett öga på dig.




Fri vers av Klyven
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-18 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klyven
Klyven