Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hör du mig ?


Ljudlös musik

Tassar på tå mot din dörr
Öppnar den långsamt
Utan att gångjärnen gnisslar

Stiger in
Smäller igen dörren

Hör inte ett ljud från din s.k smäll

Sätter på radion
Du dansar
Du nynnar på låtarna

Dina föräldrar kommer in

\'\' Vad nynnar du på ? \'\'
\'\' Vad dansar du till ? \'\'




Fri vers av Klyven
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-06-21 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klyven
Klyven