Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag svär vid min ed att det jag sa var sant.


Jag svor min ed till dig

Kände du hur det brändes ?
Känner du smärtan än ?

Tror du fortfarande inte på mig ?

Visste nog det ^^

Är du blind för sanningen ?
Ser du inte vilken sanning som är äkta !?
Men nu vet du, äkta sannig kommer ifrån hjärtat
Och inte ifrån dig.

Ge upp, och sluta tro, att det inte bränns
när det gör det.




Fri vers av Klyven
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-06-17 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Klyven
Klyven