Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

iakttar tystnaden

grenar
nedtyngda vita
de böjer sig så mjukt
ända ner till marken

vänder mig mot himlen
ser snön
hur den faller genom mörkret

bilder bleknar
tankar tystnar
blir skuldfri för en stund

på en skogsväg i december
en rågång
mellan evighet och ögonblick

ett mellanrum i tiden




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-12-18 22:48



Bookmark and Share


  Livet1
Där är det skönt att vila.
2018-12-22

  Anya VIP
Vackert. Gillar det skuldfria. Skönt att uppleva det. Denna skuld som man alltid känner.
Du fångar vintern både inombords och utanför.
2018-12-21

  Schizooliza
Mr Mow Siddartha Buddha Dean!
Du fångade har som oftast i din betraktelsekonst att stanna ögonblicket och expanderar tiden där.. du hittar träffsäkert i mellanrummen.
Varmt vackert och fulländat. Tack:))
2018-12-20

  AiA Maria den fria
Tack!

I mellanrum FINNs VI i o-ändlig-het




2018-12-20

  Lottie Ålhed VIP
Blir skuldfri för en stund Raden som bryter av och gör texten levande och oförutsägbar i min mening Fint!
2018-12-19

    ej medlem längre
Vackert!
2018-12-19

  DavidM VIP
Behaglig, välkomponerad text med existentiella partier som smälter in med kraft.
2018-12-19

    ej medlem längre
Vacker paus
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP