Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Älska mig


~ BARNHEMSBARN ~

Jag förstår inte än
snälla ta mig hem
Jag är själv
ensam
kall
Jag vill vila i din famn
Ska du ge mig ett namn

Jag börjar glömma
mina fötter är ömma
Jag väntar
sover
går
Snälla hämta mig
Jag vill krama dig

Varför är så många här
har vi gjort något fel, när
Jag gråter
skamsen
ledsen
Allt jag vill är att bli sedd
Jag vill vila på din bedd

Tiden den går
idag fyller jag år
Ingen grattar
misstro
tvivel
Fortsätt dagen
Jag har ont i magen

Jag börjar stamma
Läppen darrar
Var är du mamma

-R




Prosa (Novell) av -R
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-16 10:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R