Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kvinnan som fick nog


~ STYRKA ~

Hon gav sig själv det hon behövde
Men det straffade henne dubbelt

Därför valde hon

Att gå rakryggad därifrån
Och aldrig vända sig om

-R




Fri vers (Fri form) av -R
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-01-05 01:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-R
-R