Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tomtenissen

Du nissen vad önskar du dig
Lite risgrynsgröt kan jag tänka mig
En och annan pepparkaka
vill du nog smaka
Lite lugn och ro inför julens stök
Mysa till spisen brasa
Och umgås i tomtefamiljens kök




Bunden vers av Feliaxel VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-16 10:06



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Tomtarna har det stressigt nu, tror de flesta väntar och längtar efter lugn och ro.
2018-12-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Mysig och kul dikt om tomtens bråda tid.
2018-12-16

  StinaJ VIP
Härlig text som belyser tomtens vedermödor inför julen.
2018-12-16

  ULJO
............och sen en väbehövlig semester
2018-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP