Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decembernovell


Julklappen.

 

 

Den tre månader långa väntan på en starroperation, hade varit dryg.

Hon tittade i almanackan men skumögdheten gjorde henne irriterad.

Den tjugonde skulle hon opereras och på julaftonen borde hon kunna se sitt barnbarn klart och tydligt.

Det är den bästa julklappen hon kan få.

 

(c)tk.




Prosa (Novell) av thyra
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-16 23:28



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Fint om starroperationen lyckas vilket
den gör för det mesta.
2018-12-20

  stig wikman
UNDERBART THYRA.

KRAM
Å
APPLÅD.
2018-12-17
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra