Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Började snöa i Stockholm helt plötsligt


Bentolådor

Här finns inga riktiga bentolådor för de knegande.
Platsen här är i fjärran västen från hamnen i Yokohama.
Men vagnarna går alltid, i tid eller sena men ändå alltid i Älvsjö.
Vi kommer bli någons lilla vän om vi inte rycker upp oss ur denna slummer.
Här luktar inte rälsen av rostiga bromsar.
Var det inte här som, världens första dieseltåg.
Men de minns väl få av de som inte målar för sin psykologiska ohälsa.




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 559 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2018-12-17 22:27



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Intressant såväl text som bild, känslan är ej intensiv eller vild, mera då som eftertänksam, som skillnad mellan berg och makadam, resultatet blir en upplevels stabil och mild.
2019-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B