Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snöflingor

Snöflingor dalar sakta ner
och bildar ett vackert täcke
Skyddar växter som behöver vila
inför nästa säsong
Lyser upp vår gråa värld och ger oss hopp om en vit jul
Barnen kan få vara ute och leka i snön
dom mår bra av omväxlingen i form av vinter
Vi ser framför oss en ljusare tid och snart nog är våren här igen




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-18 09:40



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för ditt ljus- som lyser upp
2018-12-20

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt och vackert skildrar du snön, som lyser upp det gråa.
2018-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Det vilar en skön stämning i din fina text!
2018-12-18

  ULJO
Minns barndomens vintrar med mycket snö, vita flingor och skidåkning i backen. Tack för att du väckte denna känsla med din fina vintertext.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP