Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sondera!

 

Sondera ditt eget liv
Och,
Aldrig lått slumpen styr dig

Det kan bli försent

Sondera ditt sällskap
Och ,
Aldrig lämna den till ditt hjärta

Du kan bli av andra påkört

Sondera dina egna drömmar
Och,
Se hur en människans dröm krossas av andra

Egot är kungarnas kung

Sondera din tro och se om den är mänsklig
Och,
Lått aldrig vansinnet i din tro styr dig

Att ta ett annat liv belånas inte paradiset

Sondera väldig nog dina texter
Och,
Stå upp för dina åsikter

Censuren kommer alltid att slå till

Jag har aldrig sonderat nog
Mitt liv, sällskap, dröm
Min tro, mina texter, min kärlek

Och därför,

Mitt liv blev till miserabel och katastrof
Mitt liv var inte likvärd med andra
Ett pris på mitt huvud står fast

Begå INTE samma misstag som jag själv gjort!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 321 gånger
Publicerad 2018-12-18 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP