Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blanda orden fritt!

Blanda orden fritt

Ja visst!, det finns alltid en risk

 

Begrunda och ta in

Du vet redan var svaren finns

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-12-17




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-12-18 12:34



Bookmark and Share


  Magica VIP
Tänkvärd och fastnar hos mig, ligger så mycket i dessa rader känner jag.
2019-01-17

    ej medlem längre
Tänk att ord kan betyda så olika när de används eller läses på olika sätt. Man får ha ett öppet sinne!
2019-01-07

  aol
Ja det finnes svar på alla frågor,
2019-01-02

  AiA Maria den fria
Våga hoppet -fritt fall...
2018-12-19

  Rise Little One
Ibland behöver man ta risken!
2018-12-19

  Maiah VIP
Precis så är det
2018-12-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda ord! Bra
2018-12-18

  Maria Sundelin VIP
Sant
Kramar
2018-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
ja, ibland behövs det att man förmår lita på sig själv och turen!
2018-12-18

  ULJO
Det skrivna ordet har sina risker. Allt beror på hur det tolkas
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin