Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se min själ!

Se min själ

Betrakta det vidöppna landskapet

Känn livets puls

 

Låt viskningarna vagga dig

Ankra känslan i nuets doft

 

Välkomna det som träder upp

Allt hör samman

Kärleken är vårat namn

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-12-17




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 386 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2018-12-18 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett mycket vackert inre landskap!
2019-01-07

  aol
Kärleken är det stora Sanna som binder allt samman, bra och så berörande skaldat vännen.
2019-01-02

  lila fjäderblomman VIP
Jag förankras i förvissningen att livet är gott, när jag läser dina sköna ord.Tack!
Bokmärker.
2018-12-28

  Anya VIP
Gillar särskilt den inledande strofen. Det vidöppna landskapet. Vackert.
2018-12-21

  AiA Maria den fria
Alla är ett- i kärlek
Tack!
2018-12-19

  Maiah VIP
Andas optimism och framtid
2018-12-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härligt diktat! Med mycket värme!
2018-12-18

  ResenärGenomLivet VIP
Varm, skön dikt...
2018-12-18

  bumerang

”Ankra” är här ett väl valt ord,
som appellerade min vokabulär
i en fö bedårande text.

2018-12-18

  Blått Norrsken VIP
Ohh vad fint skrivet om kärleken.
2018-12-18

  Blomma-Stjärna VIP
livsklokhet i kärlekens tecken!
2018-12-18

  Marita Ohlquist VIP
Vacker dikt i kärlekens namn!
2018-12-18

  ULJO
Mycket fint skrivet
2018-12-18

  DavidM VIP
Mycket fin hymn till samhörigheten.
2018-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin