Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan vi tvivla utan att tro och varför?

Kan vi tvivla utan att tro och varför?




Övriga genrer av Mayssa
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-12-19 10:59



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Det kan man.
Tror jag.
Men.
Tänker man ,"jag tror inte" men känner tvivel, då finns det ändå något där...en aning, en undran.
Funderaringar i tidig morgon.



2018-12-22

    ej medlem längre
Klok fråga. Tro och tvivel förutsätter nog varandra. Tvivel handlar nog om att ompröva tron, och allting behöver omprövas gång efter annan. På det sättet kan tron mogna och växa sig starkare genom tvivel.
2018-12-22

    ej medlem längre
Måste medge att jag inte förstår tankegången i din fråga.
Om man saknar tro kan man väl inte tvivla...
2018-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Jag föredrar att tro utan att tvivla.
2018-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mayssa
Mayssa