Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Åldrandet på livstid…

 

Och när synen sviker
Och när armarmarna inte räcker till

Och när radarna suddiga ser de ut
Och när orden flyger runt upp och ner

Och när glasögonen inte hjälper till
Och när åldrandet stämplar sin välkommen in

Är det bara tacka JA för!
Är det bara inte motstå!

Straffet är på livstid!
Straffet heter åldrandet!

Starkars du som har en försämrade syn!
Stackars livet som tappar all kontroll över den vackra!

Och när syrenen försvinner
Försvinner allt nytta av livet med

Försvinner allt liv med
Och det blir BARA MÖRKT!

Mörkt!
Mörkt!

Aldrig mer ljus in i själen!
Ensam på flykt från världen kämpar man

Ingen synsinne är lika med inget liv
Inget liv är lika med vara BLIND!

Man missar livets skönhet
Man missar de allra vackraste stjärnorna

Man vaknar och sover med mörkret
Man helt enkelt är blind!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-12-20 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP