Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra vita jul

Du vackra vita jul
Som lik bruden i sin högtidliga skrud
Du sprider hopp och ljus
I hem och hus
Varmt och ödmjukt tar du oss i din famn
Värmer oss om vi frusna är
Vackra jul du är mig så kär

Sprid ljuset vidare till de som ensamma är
De som mist någon som de håller kär
Sträck ut en hjälpande hand
Julen handlar om kärlek och att ta hand om varann




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-12-20 11:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den trefaldiga förbannelsen: snö, vinter, jul.
Julen handlar om ockultism och hedendom. Mörker.
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP