Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden i hennes hår




Vinden i hennes hår. Lyktorna står i det nattsvarta och brinner.
Jag står i kyrkfönstret och tittar på henne i smyg,
hon ser inte att jag ser fönstret spegla sej i hennes ögon,
att hon tittar rakt in i mina, hon förstår inte att det går en trappa av regndroppar rakt in i hennes själ, och att jag vill gå in och värma henne, att jag vill öppna fönstret och ha vingar på mina skuldror som kan få henne att flyga hem,
att mina tankar är vinden i hennes hår.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 179 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-20 22:25



Bookmark and Share


  Nanna X
Vilken klassisk romantik! Vackert!
2018-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg