Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För din otillräcklighet

För din otillräcklighet låtsas jag att allt är bra
Det är en pakt vi har, Du och Jag

Sorgen som river denna sjuka kropp
Får bara komma opp
När du inte är här
För jag vet att du tycker att jag är till besvär

Sjukdomen i mig ropar efter dig
Men jag kan inte få din nåd
Din egen plåga överträffar alltid min, du har inte råd

Jag har en hang up på dig
Tror på nåt vis att du ska frälsa mig

Jag letar efter frälsning där den inte finns att få
Jag ska sluta kröka nacken, resa mig upp och stå

Du kan inte göra mig hel
Det är inte ditt fel

Jag släpper dig fri
Nu är det du och jag, inte längre VI




Bunden vers (Rim) av Rabarbersmak
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-21 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rabarbersmak
Rabarbersmak