Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SYNEN SOM INTE SYNS!

Han tog sig in genom förnstret

Kvinnan var blind, men såg honom ändå

-Akta dig så att du inte skadar dig

-Hur såg du mig, du är ju blind

-Jag såg dig genom mina hjärtögon

Hjärtögonen blundas aldrig

Intuitions röst?

Synen som inte syns?

Säkert




Fri vers av MALVAA VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2019-06-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP