Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
komplikationer efter "baksätes-bjudning". Född i bilen på väg till förlossningsavdelningen.


mor pojkestor pappan och nyföddsbebis




sjukhussamtal hon
måste komma tillbaka
hit till oss

nu idag fort

men hon är ju
inte ens
veckan gammal

på denna jord

lilla lilla liten
med bandagemössan på
och därunder

en infart in

i en blodåder
på den lilla
pyttelilla hjässan









Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-25 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP