Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag gav en liten utmaning och så måste jag möta upp den ju.


INFÖR NYÅRET 2019


Ooo.. att jag hade ett önskeben
ett önskeben utav vit terylen

och när jag gned på mitt önskeben
skulle gränser kunna försvinna

också dom mellan och kvinna och man

Ooo.. att det bara fanns äppelsaft
och i denna saft fanns en magisk kraft
så att dumheter bara försvann


Då vill jag ta av den magiska saften
spilla på benet och upptaga kraften
springa iväg genom moln till en vän


och aldrig visa mig här igen




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-26 22:37



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Tycker om! Fin rytm, spännande historia!
2018-12-27

    ej medlem längre
Mieu! som vi säger i Kattlandet.
2018-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP