Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken



Den frost som kom
Bäddade för vintern

Tog kinden
Och kysste den med röda rosor
Väckte sinnet en vacker morgon

Bländade i sin prakt
De trötta ögon som legat
I träda

Kylan som en vän
Knäppte tröttheten på näsan

Väckte själen
Som i tysthet
Lagt sig att sova




Övriga genrer av Nina Nightwish
Läst 143 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-12-27 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish