Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


trött demonstrant

Orkar inte lyfta händerna ur knät
knyt er tänker jag
ni vet hur en gör
knyt er
var tydliga
tyck något som förstärker min närvaro
säg något nu som kan slås upp i större bokstäver än dessa små
händerna söker sig till varandra
flätar fingrar
känner tyngden av den egna kroppen
Jag är av kött och blod?




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-12-28 19:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Lite vilsen och uppgiven ton i din dikt, när orken tryter.
2018-12-29

  KattenKin VIP
Lite uppgiven, men ändå en protest. Klart man blir trött ibland! Klart man är av kött och blod när protesten fortfarande ger sig till känna!
Tycker om din lågmälda liksom okvävda demonstration.
2018-12-29

  Mats Edin VIP
Magiska strofer
2018-12-29

  Anya VIP
"tyck något som förstärker min närvaro" Så bra sammanfattning av hur det kan kännas. Jaa vad är man egentligen av? Kött och blod? Gillar vilsenheten här.
2018-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP