Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyter Samman

En plats, dit du återvände för att minnas.
En plats, där skuggorna förvrängs
och ljuden dämpas. Händer griper i luften.
Dina ord bildar pölar som flyter samman,
reser sig och formas till ett stort KANSKE
som tornar upp sig framför mina ögon.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Olle Gudbrand
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olle Gudbrand
Olle Gudbrand