Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLA ÅR SOM GÅTT - tanka

Tunnsådda minnen

inlåsta i heligt skrin

alla år som gått

förlorade i tiden

drömmarnas silversmedja




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 997 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-12-31 17:29



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackra rader!
2019-01-03

  KattenKin VIP
Superfin tanka, verkligen utsökta rader!
2019-01-01

  DavidM VIP
Skönt hantverk i dessa bitterljuva rader.
2019-01-01

  M.Eta
”Drömmarnas silverkedja” fin liknelse om minnen i det fördolda.
2019-01-01

  ULJO
Så fint
2019-01-01

  Niliboy
Ja, drömma kan vi och önskar oss förstås!
2019-01-01

    ej medlem längre
Tankeväckande tanka.
2019-01-01

  Blomma-Stjärna VIP
gåtfull och vacker
2018-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP