Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släpljus

Känns som om jag haft Tourettes syndrom hela dagen...
kan inget om Volvobilar men måste ändå säga något
vet mer om att suga in saltvatten i näsan...
iskalla fingrar fjompar runt på tangenterna
jag ser inte bättre och bättre ut!
Jag har en morgonrock
som nog skulle brinna upp på 10 sekunder om det ville sig illa
plastfibrerna syns i släpljus
menar när jag ligger ned och lyssnar på snön
som knappt kommer
jag behöver nytt ljus
inget gammalt släpljus
min vän fotografen Bengt-Göran sa att vi måste vänta
på släpljuset
OM vi ska få med allt
jag förstod inte vad han menade
nu är han borta med vinden så nu får jag fatta själv
släpljuset..........s...l....ä...p..l..j...u..s..e..t
iskalla fingrar på tangenterna
idag liknar demonstranten mer Uppblåsbara underbara
tanten Baaarbaraaaa
som vill vara
ensam med sitt sista hopp
poesin
vad det nu är
Krama bokstäverna
häva ut armbågen i mörkret
gå min väg utan någe Hej eller Hej då
bara gå




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-29 22:46



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Det känns som att det är precis vad poesi är, nu när du säger det!

"Krama bokstäverna
häva ut armbågen i mörkret
gå min väg utan någe Hej eller Hej då
bara gå"

Har aldrig fattat det förut.
Tack!
2018-12-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Superbra skriftat!
2018-12-30

  ULJO
Släpljus. Fyndigt
2018-12-30

  objekt3
Det mytiska släpljuset :D

2018-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP