Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Se storheten i dig

" Se storheten i dig
för det finns alltid nåt som är större
och däribland är du"




Fri vers av Pilträd
Läst 433 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-12-30 09:37



Bookmark and Share


  Pater Filius
Gillade den starkt. Positivt budskap och allt =)
2019-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd