Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min stora älskade sorgliga vän

Du älskar så skört
planterar och
dör

längtar i din kraft
och förgör

älskade vän

du är för stark för dig själv
du är för svag för dig själv

vem behöver dig
när du går till arbetet
vem behöver dig
när du kommer hem

vem behöver dig

min sorgliga älskade vän

du är himmel och helvetet
du är kärleken
och hatet

du är svärdet och alla fria krafter
månen och hela världens hav

du älskar dig själv så ensamt
för att du har lärt dig
att vara ingen
i ett mörker

men älskade vän
jag ser dig när du gråter och håller om

någon som gråter

jag ser dig
när du ber till universum för alla
som lider och saknar

jag ser dig ofta i en tanke
som värker
en outhärdlig smärta
i ett varför

det är som att du gifter dig
med känslan
och lovar att aldrig leva

men när jag ser dig skicka kärleken
över hela jorden och du ber

så står änglarna där

redo

så innerligt och varmt
så levande

mer än du vet.




Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP