Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mig inte

Mamma
lämna mig inte

lämna mig inte

snälla jag ber
gå inte

det finns så mycket du inte ser
inte förstår

men om du bara är kvar
och fyller rummet med ditt hjärta
med dina ord
det spelar ingen roll om du är glad
eller ledsen
har en dålig dag

bara du är här
så känner jag mig lite mera hel

mamma lämna mig inte
säg inte att du måste gå
för då ser jag bara monster och elden
i evigheten

men när du är hemma
rämnar inte marken, jag slipper känna
det där hålet i ensamheten

mamma

jag älskar att jag älskar dig
jag älskar
att älska dig

mamma
du fyller mina tankar med sol
och alla tårarna
när natten kommer
fylls med närhet
för jag vet att du ligger i det andra
rummet och sover

mamma
lämna mig inte.





Fri vers (Fri form) av Gudinnan VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-02 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP