Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem berättar för dig


Ja jag var helt säker

på att få den där känslan
in the mood for a melody
som älskar mig enbart

och allt går över
dagarna räknas

ja jag var helt säker
det fanns en skyddad livstitel
antal fält, levda

in the mood for Yellow tea
den där känslan
som förväntar mig och fortfarande
läker

vem berättar för dig
att jag var helt säker

into the garden i go, to lose my mind
and find my soul

ja jag var helt säker
att mitt framtida jag behövde mig i detta
ögonblick

into the garden i go, to lose my body
and find my star.





Fri vers av Gudinnan VIP
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-01-30 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gudinnan
Gudinnan VIP