Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fotograf: Pilträd ©


Dimma

Dimma påminner mig om att Guds ande omsveper allt.
Jag känner ett stilla lugn och tillit till att allt är precis som det ska.
Även fast jag knappt ser vägen framför mig
så ser jag precis så mycket som jag behöver.
Och precis som solen skingrar dimman och ger klarhet,
kommer ljuset inom mig att göra detsamma.




Fri vers av Pilträd
Läst 319 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-30 23:34



Bookmark and Share


  Leko
Dina ord berör. < 3
2019-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Pilträd
Pilträd