Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år

Ett nytt gott år
Vi alla får
Om vi bara bjuder till
och om vi det fylla vill
med det vi vill göra
och känslorna röra...

Tag det bara lugnt min vän
Så får du ju belöning sen
Inte tänka - bara känn !

Att leva är att känna
Tag denna stund - just denna !

Vår Herre vill oss väl
Från hjässa ner till häl.

BOHEMEN




Bunden vers av bohemen VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-31 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP