Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 1/1

 

 

en smak av kaffe

favoriten i asken

alladins höstlöv

 

 

tk2019




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-01 22:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snyggt och smarrigt! Gott Nytt År till Dig
2019-01-01
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra